ЗА НАШИТЕ ЛЮБИМИ ХОРА НА ДИМИТРОВДЕН
Моля, вдигнете ръце всички, които някога поне веднъж сте забравили да поздравите близък за имения му ден. И аз съм в тази група! Наближава Димитровден и този пост е напомняне към мен и към вас, за наш близък, приятел или колега, когото да поздравим на 26 октомври.


Няма по-подходящ подарък за имен ден от букет или цветна аранжировка. Защото цветето е израз на уважение, обич и топлина. С този елегантен жест ще оставим красив и траен спомен за празника, особено ако изборът ни е съобразен с предпочитанията на именика и неговата личност. Дали букетът ще е класически или пък екзотичен – целта е да изразим красивите си мисли.

Този пост ще направи нашия избор по-лесен. Преди това нека припомня кой празнува на този ден. Това са всички имена Димитър, Димислава, Димитрина, Димитрия, Деметра, Дима, Димо, Димка, Димчо, Димана, Митко, Митра, Митка, Митрана, Мита, Диян/а, Диан/a. Но това не е всичко. Защото Димитровден е също ден на строителя. Празнуват архитекти, проектанти, строителни инженери и всички, ангажирани в сферата на строителството. Това е и професионален празник на техниците, металурзите, както и ковачите.

Празнуващите жени ще оценят красотата на цялото разнообразие от цветя и букети. Можем да избираме между цветове и нюанси от израз на приятелство до романтика. Жълтите цветове изразяват удоволствието и топлината от компанията на някого, а червените разкриват романтиката в отношенията ни. Може да изберете класически и елегантни рози за близка жена, която познавате отдавна.

Изборът за мъже (да, мъжете също харесват цветя) може да направите, като се придържате към силни форми и цветове без пастелните тонове. Може би изискан и стилен антуриум или екзотична стрелиция? Или класическата роза. Растенията също са прекрасна идея, защото ще напомнят дълго за вас в неговия офис или дом. Няма да сгрешим, ако към цветята за мъже добавим кутия бонбони, лакомства, вино или подобен гурме подарък. Ако сме решили да го запасим с по-голям обем от последните, може да оформим всичко в подаръчна кошница. Това   наистина ще го накара да се почувства специален!

Как да изразим уважението и благодарността от съвместната работа със свои колеги? На първо място бъдете практични в избора, тъй като офис средата предполага липсата на вази и съдове за поставяне на букети. Най-добрият избор е кошница с цветя. Това е завършен подарък, който може да бъде поставен на бюро, етажерка или разположен в ъгъла на стаята. Не изисква специални грижи като подрязване на краищата на цветята или букетите и в крайна сметка може да грейне на своето място веднага след поднасянето му. Има различни по големина и начин на аранжиране кошници, така че изборът е разнообразен по отношение на цветове и форми.

В обобщение, може да разгледате предложения за жените, които празнуват на този ден: букети, аранжировки и кошници.

Няколко добри попадения  букети и кошници за господата именици.

Разгледайте тук в случай, че искате да уважите колега по случай празника му.

...И ако разстоянията не позволяват лично да поднесете своя подарък, може да използвате услуга за доставка на своето цветно послание.

Tags:

Leave A Comment