ЗА ЛЮБОВТА И ЦВЕТЯТА

Ето че наближава и Февруари, известен като месеца на любовта и виното. Започваме да усещаме полъха на пролетта и слънцето все по-често ни гали с топлите си лъчи. А с тях се пробуждат и едни от най-красивите и нежни цветя, които са способни да стопят всякакви съмнения на любовта.

Навярно много от нас считат свети Валентин за празник на чужди народи и вяра. Ето защо ще пропусна легендите и обичаите по света и ще се опитам да вдъхна смисъл в съществуването на подобен ден! Замислете се - какво по-хубаво от това да накараш любимия човек да се почувства специален.

Забързани и претрупани от ежедневни задачи, често забравяме за малките жестове и мили думи. И може би този ден е едно напомняне за всички нас – кои са важните неща в живота ни и как трябва да полагаме грижи за тях непрестанно.

Убеждаваме се как чувствата не се нуждаят от специален ден, в който да бъдат доказвани, но дали пък сами нямаме нужда от такъв. Ден, който да ни извади гръмко от ежедневието и да ни зареди с любов и споделени емоции.

И ако ни е дотегнало от отрупаните витрини с балони, плюшени играчки и шоколадови фигурки с формата на сърце, замисляме ли се защо това е така? Нашата инертност в изразяването на обичта си е родила цяла индустрия, която ни помага да размърдаме позаспалите емоции и чувства под пластовете грижи и проблеми.

Може би се питате кому е нужна тази показност и защо така силно се набива на очи! Ами да кажем, че това са съвременните изразни средства на любовта и ако те ще ни помогнат да се обичаме един друг, защо пък да не ги ползваме. Нали казват, че целта оправдава средствата!

А като заговорихме за средствата, то със сигурност цветята са най-силният посланик на любовта. Със своята красота и богатство на цветове и аромати те са способни да отключат всяко обичащо сърце и притаена усмивка. Можете да зарадвате любимия човек до себе си с пъстроцветен букет от рязан цвят или пък стилна аранжировка. А защо не и неочаквана изненада с цветя в кутия, с която ще подарите един наистина прекрасен ден.

И ако искате да не оставате с усещането, че мисията „Отчетох се за празника!“ е изпълнена, обичайте се всеки ден с думи и постъпки, а защо не и с красиво цвете без повод.

Свържете се с нас и ние ще Ви помогнем да сътворите най-прекрасната изненада за Вашия любим човек!

Tags:

Leave A Comment