Начало » Растения - саксйни цветя

Показване на 1–12 от 18 резултата

Покажи 12 24 36

Фикус дръвче

38.00лв.
Едно от непретенциозните и популярни листнодекоративни растения,Фикус Бенджамин се използва за озеленяване в интериора, подходящо е и за зимната градина или тераса, издържа на 0 – 32 градуса. Това дръвче е със сведени клонки и листна маса с лъскави и свежи листа, светло или тъмнозелени до жълти и нашарени с бяло, или изпъстрени. Доставя се с керамична кашпа и панделка. Приблизителни размери: h 50 см.  

Бамбук на щастието

46.00лв.
В Китай, където съблюдават учението Фън Шуй, се счита, че ако растението присъства в дома, късметът, щастието и успехът също ще дойдат непременно. Размер: 25 х 12 см.

Хортензия (Hydrangea)- синя

48.00лв.
Многогодишен градински храст с много красиви едри сферични цветове в бяло, розово, синьо, зелено… Прекрасно растение, което цъфти от средата на пролетта до късна есен. Някои видове са подходящи и за отглеждане в саксия. Доставя се в подаръчна опаковка. Може да е розова или синя според наличностите. Размер: 13х37 см.  

Чаени рози

52.00лв.
Подходящи за отглеждане в сандъчета или кашпи на балкона. Сравнително лесни за отглеждане и са прекрасен акцент за дома и градината. Доставят се в ратанов панер с декорация.

Цитрусово дръвче 50 см

95.00лв.
Доставя се без кашпа с подаръчна опаковка. Размер: 31 х 14 см.

Стефанотис, Мадагаскарски жасмин

50.00лв.
Ако харесвате екзотиката на тропиците, но тя ви се струва недостижимо далечна, не се колебайте да внесете късче от нея в дома си.Растението ще ви радва с цветовете си през цялото лято и чак до късна есен. Доставя се с керамична кашпа.

Орхидея Фаленопсис розова

58.00лв.
Това е една от най – красивите и едновременно непретенциозни орхидеи. Изключително дълга продължителност на цъфтене,подходящ за отглеждане в домашни условия. Доставя се аранжирана в керамичен съд.

Нолина

68.00лв.
В природата нолината е необикновено дърво, достигащо на височина до 4-10 метра, но в стайни условия обикновено достига само до един метър. Непретенциозно стайно растение, а през лятото може да се изнесе на балкона или в градината. Характерната издутина в ствола на растението е ефективен резервоар за вода и временния недостиг на вода в корените не причинява вреда на растението. В стайни условия нолината цъфти изключително трудно и рядко.

Мини роза в керамична кашпа

35.00лв.
Подходяща за отглеждане в сандъчета или кашпи на балкона. Сравнително лесна за отглеждане, прекрасен акцент за дома и градината. Доставя се в цветна керамична кашпа.

Композиция с орхидеи

99.00лв.
Това е една от най – красивите и едновременно непретенциозни орхидеи. Изключително дълга продължителност на цъфтене,подходящ за отглеждане в домашни условия.

Композиция кактуси/сукуленти

48.00лв.
Кактусът се смята за символ на дълголетие и здраве и за защитник на дома, пазител на спокойствието и разбирателството. Смята се, че в иглите на кактусите се крие енергия, която неутрализира негативните мисли. Ако искате да се предпазите от завистливи очи и негативни енергии, сложете кактус и на бюрото в офиса. Доставя се в стъклен цилиндър със съответната декорация. Приблизителни размери: 25 х 20 см.

Кала с кашпа

50.00лв.
Калата се отглежда лесно почти в целия свят. Изящно саксийно растение, оставящо впечатление за стил и свежест.