Начало » Растения - саксйни цветя

Показване на 16 резултата

Покажи 12 24 36

Фикус дръвче

38.00лв.
Едно от непретенциозните и популярни листнодекоративни растения,Фикус Бенджамин се използва за озеленяване в интериора, подходящо е и за зимната градина или тераса, издържа на 0 – 32 градуса. Това дръвче е със сведени клонки и листна маса с лъскави и свежи листа, светло или тъмнозелени до жълти и нашарени с бяло, или изпъстрени. Доставя се с керамична кашпа и панделка. Приблизителни размери: h 50 см.  

Бамбук на щастието

46.00лв. 43.00лв.
В Китай, където съблюдават учението Фън Шуй, се счита, че ако растението присъства в дома, късметът, щастието и успехът също ще дойдат непременно. Размер: 25 х 12 см.

Циклама

35.00лв.
Цикламите впечатляватсъс своите ароматни, изящни цветове в розово, червено и цикламено. Като стайно цвете се отглежда успешно през зимните месеци, когато е и периода на активен цъфтеж – от октомври до април. Цветето се доставя в кашпа.

Стефанотис, Мадагаскарски жасмин

50.00лв.
Ако харесвате екзотиката на тропиците, но тя ви се струва недостижимо далечна, не се колебайте да внесете късче от нея в дома си.Растението ще ви радва с цветовете си през цялото лято и чак до късна есен. Доставя се с керамична кашпа.

Орхидея Фаленопсис розова

58.00лв.
Това е една от най – красивите и едновременно непретенциозни орхидеи. Изключително дълга продължителност на цъфтене,подходящ за отглеждане в домашни условия. Доставя се аранжирана в керамичен съд.

Нолина

68.00лв.
В природата нолината е необикновено дърво, достигащо на височина до 4-10 метра, но в стайни условия обикновено достига само до един метър. Непретенциозно стайно растение, а през лятото може да се изнесе на балкона или в градината. Характерната издутина в ствола на растението е ефективен резервоар за вода и временния недостиг на вода в корените не причинява вреда на растението. В стайни условия нолината цъфти изключително трудно и рядко.

Мини роза в керамична кашпа

32.00лв.
Подходяща за отглеждане в сандъчета или кашпи на балкона. Сравнително лесна за отглеждане, прекрасен акцент за дома и градината. Доставя се в цветна керамична кашпа.

Композиция с орхидеи

99.00лв.
Това е една от най – красивите и едновременно непретенциозни орхидеи. Изключително дълга продължителност на цъфтене,подходящ за отглеждане в домашни условия.

Композиция кактуси/сукуленти

48.00лв.
Кактусът се смята за символ на дълголетие и здраве и за защитник на дома, пазител на спокойствието и разбирателството. Смята се, че в иглите на кактусите се крие енергия, която неутрализира негативните мисли. Ако искате да се предпазите от завистливи очи и негативни енергии, сложете кактус и на бюрото в офиса. Доставя се в стъклен цилиндър със съответната декорация. Приблизителни размери: 25 х 20 см.

Коледна звезда

38.00лв.
Коледната звезда е традиционна украса, за дома, офиса и магазина. Със своите ярки багри внася празнично настроение. Доставя се с подходяща кашпа. Приблизителен размер: 50-60 см.

Зимна градина

57.00лв.
Композиция от саксйини растения - спатифилум, каланхое и драцена в бяла ратанова кошница. Подходяща за много случаи - офис, нов дом...

Гузмания в керамична кашпа

40.00лв.
Гузманията е екзотично стайно растение, Растението цъфти целогодишно, лесно за отглеждане, непретенциозно.

Бонсай

62.00лв.
Ако искате да се чувствате като в света на феите, купете бонсай. Това малко дърво ви кара да мислите, че сте в друг свят - малък, грациозен и романтичен.

Антуриум с кашпа

48.00лв.
В домашни условия цъфти целогодишно. Отделните цветове издържат около 3-4 седмици. Доставя се в цветна керамична кашпа.

Азалия в кошница

54.00лв.
Азалията е удивително по декоративност и продължителност на цъфтене храстовидно растение. Цъфти и зиме и лете. Отглежда се предимно в стайни условия. Доставя се в кошница, декорирана с панделка от органза. Приблизителни размери: 30-35 см. в диаметър