Статии

ЗА ЖЕНИТЕ В ЖИВОТА НИ

Мненията за Деня на жената са противоречиви, но като представител на женското съсловие, не мога да скрия, че и аз на този ден се чувствам специална.

Съгласна съм, че една жена трябва да бъде уважавана и обичана всеки ден. Но нека си признаем, че независимо от пола, всеки човек се чувства щастлив и ценен, когато любимите хора засвидетелстват уважението и обичта си.

В наше време празникът  се е превърнал в част от културата на много страни. В някои от тях той все още е посланик на политическите и човешки права на жените и борбата за признаване на тези права по света. В България отбелязваме този ден още като Ден на майката. Ден, в който даряваме любимите жени с внимание и красиви жестове.

Как да оставим запомняща следа за празника на жените в живота ни – майки, приятелки и любими? Всяка една от нас е съвкупност от тези образи и знае, че балансът между тях е трудна задача. Но всъщност това е и силата на жената днес, която умело успява да бъде грижовна, красива, обичаща и успешна.

И затова тя заслужава, без съмнение повече от веднъж годишно, най-прекрасните цветя и красиви жестове. А ако се чудите кое е цветето, с което ще успеете да зарадвате любимата жена, ето и нашите няколко цветни предложения.

Когато става дума за любимата жена или съпруга, няма как да не поставим на първо място букетът от червени рози. С него ще я накарате да се почувства специална и единствена. Можете да заложите и на други цветове, например розово, или пък да комбинирате розите в пъстроцветен букет с други представители на цветното царство – лалета, еустома, алстромерия. Искате ли да добавите нотка тайнственост и изненада – поднесете розите в стилна кутия.

Ако червеният цвят обикновено се свързва с любов и романтика, то жълтият символизира топлина, приятелство и удоволствие от общуването. Ето защо жълтите рози и лалетата са чудесен избор за любима колежка. Можете да заложите и на пролетни аранжировки от минзухар и ирис, или пък да поднесете семпъл букет от маргаритки, които ще заредят дамите около вас с пролетно настроение, радост и оптимизъм.

Ако искате да зарадвате скъпа приятелка с празника, можете да го направите с нежен букет от алстромерия или пък елегантна аранжировка с лилиум, роза и хризантема. Всички тези цветя са подходящи да изразят признателност, обич и силна връзка.

Дали съществува цвете на земята, което да може да изрази цялата обич и признателност към  майчината любов? Задачата е трудна, но поднесено от сърце и в знак на безкористна благодарност, едно едничко цвете може да стопли майчиното сърце. Тук можете да заложите на нежните пролетни цветя – лале, зюмбюл, ирис. А защо не на класическата бяла роза или пък величествената орхидея. Няма да сгрешите, ако изберете саксийно растение в красив съд, на което Вашата майка ще може да се радва у дома.

Ако все още се колебаете в избора си, просто се свържете с нас и ние ще ви помогнем да изберете най-подходящия подарък за Деня на жената! Защото Жените в живота ни заслужават най-доброто!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *