Начало » Растения - саксйни цветя

Показване на 1–12 от 22 резултата

Покажи 12 24 36

Фикус дръвче

38.00лв.
Едно от непретенциозните и популярни листнодекоративни растения,Фикус Бенджамин се използва за озеленяване в интериора, подходящо е и за зимната градина или тераса, издържа на 0 – 32 градуса. Това дръвче е със сведени клонки и листна маса с лъскави и свежи листа, светло или тъмнозелени до жълти и нашарени с бяло, или изпъстрени. Доставя се с керамична кашпа и панделка. Приблизителни размери: h 50 см.  

Кафе в керамична чаша

32.00лв.
Всеки би искал да отглежда екзотично растение у дома, а защо не кафе? Историята му започва в Африка, но е изключително непретенциозно и вирее добре в домашни условия. По правило цъфти с бели ароматни цветчета само в най-топлото време на годината, едва 3-4 години след засаждането, но има красиви тъмнозелени и лъскави листа. Достига до 1,5 м.

Домашна градинка Зеленчуци: Чери домати

22.00лв.
С "Домашна градинка" бързо и лесно можеш да нагиздиш своя балкон или кухня с вкусни чери доматчета - перфектната съставка на модерната салата. Комплектът "Домашна градинка Подправки: Босилек" включва:
 • Комплектът "Домашна градинка Зеленчуци: Чери домати" включва:
 •  Почва
 • Семена от чери домати (в капсула)
 •  Ръкавички
 •  Бъркалка
 •  Упътване за отглеждане

Домашна градинка Подправки: Босилек

22.00лв.
С "Домашна градинка" бързо и лесно можеш да "озелениш" своя балкон или кухня с класическата подправка босилек, характерна за гръцката и италианската кухня. Предполагам знаеш, че пресният босилек ухае божествено, когато лекичко потриеш листенцата му. Комплектът "Домашна градинка Подправки: Босилек" включва:
 •  Дървена кашпа (моделът е изненада)
 •  Почва
 •  Семена от Босилек (в капсула)
 •  Ръкавички
 •  Бъркалка
 •  Упътване за отглеждане

Бамбук на щастието

40.00лв.
В Китай, където съблюдават учението Фън Шуй, се счита, че ако растението присъства в дома, късметът, щастието и успехът също ще дойдат непременно. Размер: 25 х 12 см.

Хортензия (Hydrangea)

46.00лв.
Многогодишен градински храст с много красиви едри сферични цветове в бяло, розово, синьо, зелено… Прекрасно растение, което цъфти от средата на пролетта до късна есен. Някои видове са подходящи и за отглеждане в саксия. Доставя се в подаръчна опаковка.

Шефлера (Schefflera)

22.00лв.

Шефлерата е добре познато стайно растение в България и едно от предпочитаните за отглеждане в офиси, кабинети и стаи с полусенчести изложения. По – често се отглежда като висок храст, с едно стъбло, но ако се подреже, може да се разклони. Поради факта, че цветето обича светлината, то най-подходящото място за растението е в близост до прозореца, който прозорец е с източно или западно изложение.

Чаени рози

46.00лв.
Подходящи за отглеждане в сандъчета или кашпи на балкона. Сравнително лесни за отглеждане и са прекрасен акцент за дома и градината. Доставят се в ратанов панер с декорация.

Циклама

25.00лв.
Цикламите впечатляватсъс своите ароматни, изящни цветове в розово, червено и цикламено. Като стайно цвете се отглежда успешно през зимните месеци, когато е и периода на активен цъфтеж – от октомври до април. Цветето се доставя в кашпа.

Стефанотис, Мадагаскарски жасмин

40.00лв.
Ако харесвате екзотиката на тропиците, но тя ви се струва недостижимо далечна, не се колебайте да внесете късче от нея в дома си.Растението ще ви радва с цветовете си през цялото лято и чак до късна есен. Доставя се с керамична кашпа.

Орхидея Фаленопсис розова

46.00лв.
Това е една от най – красивите и едновременно непретенциозни орхидеи. Изключително дълга продължителност на цъфтене,подходящ за отглеждане в домашни условия. Доставя се аранжирана в керамичен съд.

Мини роза в керамична кашпа

24.00лв.
Подходяща за отглеждане в сандъчета или кашпи на балкона. Сравнително лесна за отглеждане, прекрасен акцент за дома и градината. Доставя се в цветна керамична кашпа.