Начало » Растения - саксйни цветя

Показване на 1–12 от 26 резултата

Градина – роза, каланхое, хлорофитум

62.00лв.
Страхотен подарък за дома – композиция от най популярните домашни растения.

Подарък с агънце

62.00лв.
Комбиниран забавен подарък с играчка, цветя и бонбони. Доставя се опакован в прозрачен целофан.   Приблизителни размери: 30 х 20 х 30 см.

Азалия с кашпа

59.00лв.
Удивително по декоративност и продължителност на цъфтене храстовидно растение. Цъфти и зиме и лете. Доставя се с керамична кашпа. Азалията се доставя бяла или розова, в зависимост от наличностите. Височина на растението: 45 см.

Фикус дръвче

38.00лв.
Едно от непретенциозните и популярни листнодекоративни растения,Фикус Бенджамин се използва за озеленяване в интериора, подходящо е и за зимната градина или тераса, издържа на 0 – 32 градуса. Това дръвче е със сведени клонки и листна маса с лъскави и свежи листа, светло или тъмнозелени до жълти и нашарени с бяло, или изпъстрени. Доставя се с керамична кашпа и панделка. Приблизителни размери: h 50 см.  

Кафе в керамична чаша

48.00лв.
Всеки би искал да отглежда екзотично растение у дома, а защо не кафе? Историята му започва в Африка, но е изключително непретенциозно и вирее добре в домашни условия. По правило цъфти с бели ароматни цветчета само в най-топлото време на годината, едва 3-4 години след засаждането, но има красиви тъмнозелени и лъскави листа. Достига до 1,5 м.

Бамбук на щастието

54.00лв.
В Китай, където съблюдават учението Фън Шуй, се счита, че ако растението присъства в дома, късметът, щастието и успехът също ще дойдат непременно. Размер: 25 х 12 см.

Шефлера (Schefflera)

22.00лв.

Шефлерата е добре познато стайно растение в България и едно от предпочитаните за отглеждане в офиси, кабинети и стаи с полусенчести изложения. По – често се отглежда като висок храст, с едно стъбло, но ако се подреже, може да се разклони. Поради факта, че цветето обича светлината, то най-подходящото място за растението е в близост до прозореца, който прозорец е с източно или западно изложение.

Чаени рози

52.00лв.
Подходящи за отглеждане в сандъчета или кашпи на балкона. Сравнително лесни за отглеждане и са прекрасен акцент за дома и градината. Доставят се в ратанов панер с декорация.

Цитрусово дръвче 50 см

95.00лв.
Доставя се без кашпа с подаръчна опаковка. Размер: 31 х 14 см.

Циклама

35.00лв.
Цикламите впечатляватсъс своите ароматни, изящни цветове в розово, червено и цикламено. Като стайно цвете се отглежда успешно през зимните месеци, когато е и периода на активен цъфтеж – от октомври до април. Цветето се доставя в кашпа.

Фикус Бенджамин

55.00лв.
Фикус бенджамин е едно от най-често срещаните за декорация растения. Може да се срещне почти във всеки дом, офис или балкон, градина. Той е толкова предпочитан основно заради красивата и гъста, подобна на дръвче корона, която можем да оформим с малко грижи и постоянство. Бенджамина е лесен за отглеждане. При добри условия може да достигне от 2 до 4 метра височина.

Стефанотис, Мадагаскарски жасмин

50.00лв.
Ако харесвате екзотиката на тропиците, но тя ви се струва недостижимо далечна, не се колебайте да внесете късче от нея в дома си.Растението ще ви радва с цветовете си през цялото лято и чак до късна есен. Доставя се с керамична кашпа.