Начало » Аранжировки с цветя

Показване на 1–12 от 33 резултата

Покажи 12 24 36

Честит Рожден ден

56.00лв.
Бонбонено розови рози, аранжирани на пиафлора под формата на двуетажна торта.Страхотна изненада за Рождения ден на вашите приятели и близки. Приблизителен размер35 cm.

Мисля за теб

40.00лв.
Метален оригинален съд, аранжиран с розови рози и еустома. Приблизителен размер: 20 см.

Happy day!

30.00лв.
Оригинаална аранжировка в голяма керамична чаша с надпис по Ваше желание. Съдържа рози, еустома, хризантема Декорация: панделка сатен Приблизителен размер: 20х15 см.

Аранжировка Цветно настроение

36.00лв.
Ярка и жезнерадостна цветна композиция, която хармонично съчетава голямо разнообразие от цветови палитри. Този подарък ще помогне да се създаде цветно настроение и ще зареди с енергия. Приблизителни размери: 25 х 20 см.

Хубав ден!

54.00лв.
Страхотен подарък три в едно: Плюшено мече, бонбони Линд и аранжировка със спрей рози.

Щастлив ден!

54.00лв.
Страхотен подарък три в едно: Плюшено мече, бонбони Линд и аранжировка с рози.

Нежна милувка

40.00лв.
Разноцветни нежни еустоми, композирани в актуален за сезона съд – стъклен буркан с лавандулова декорация. Цветята са аранжирани на пиафлора за по голяма дълготрайност и по - удобно пренасяне. Предпочитана аранжировка за доставка както в гр.София, така и в страната.

Любовно пътешествие

40.00лв.
Оригинална цветна композиция, прекрасен подарък, ако желаете да подчертаете цялата пълнота на прекрасното чувство наречено любов и да поканите вашата любима на дълго пътешествие. Приблизителни размери: 25 х 20 см.

Лондон

40.00лв.
Аранжировка в кожен панер с тематичен декор. Цветя – спрей рози, хризантема, хиперикум и зеленина.

Слънчева градина

32.00лв.
Страхотен подарък за слънчево настроение в летните дни. Слънчогледите са аранжирони в пиафлора в цинкова лейка и разбира се - калинка за щастие. Приблизителни размери: 25х25 см.

Лятно обаяние

38.00лв.
Сезонна лятна аранжировка, която ще очарова всеки с топлото си цветно обаяние. Цветята са аранжирани в метален панер с декорация от юта и съдържа далия, хризантема, алстромерия, солиздаго, равнец и статица. Приблизителни размери: 35 х 25 см.