Начало » Магазин

Показване на 1–12 от 178 резултата

Покажи 12 24 36

Писмо с цветя

48.00лв.
Елегантно писмо с рози и екзотични орхидеи. Изискан подарък за всеки повод. Приблизителни размери: 30 х 25 см.

С обич за теб

38.00лв.
Прекрасен пролетен подарък за любима жена - съпруга, приятелка, майка, баба, дъщеря... За 8 март или друг празник ще блеснете с оригиналност. Цветята са аранжирани на пиафлора за дълготрайна свежест и комфортен транспорт. Приблизителни размери: 40 х 28 см.

Рози в шапка

80.00лв.
Слънчев подарък с рози, с намигване за пътешествия и летни приключения. Цветята са аранжирани на пиафлора за дълготрайна свежест и комфортен транспорт. Плиблизителни размери: 40х 28 см.

Букет Коралов

56.00лв.
Красически цветен букет за всякави поводи.

Цветен празник

40.00лв.
С пожелания за цветен празник с композиция от перуанска лилия - алстромерия. Цветята са аранжирани на пиафлора за дълготрайна свежест. Приблизителни размери: 35 х 28 см.

Пролетна магия

64.00лв.
Страхотен микс зюмбюли и лалета с аромат на пролет. Цветята се транспортират в контейнер с вода за невероятна свежест. Приблизителни размери: 35 см.

Фикус дръвче

38.00лв.
Едно от непретенциозните и популярни листнодекоративни растения,Фикус Бенджамин се използва за озеленяване в интериора, подходящо е и за зимната градина или тераса, издържа на 0 – 32 градуса. Това дръвче е със сведени клонки и листна маса с лъскави и свежи листа, светло или тъмнозелени до жълти и нашарени с бяло, или изпъстрени. Доставя се с керамична кашпа и панделка. Приблизителни размери: h 50 см.  

Кафе в керамична чаша

40.00лв.
Всеки би искал да отглежда екзотично растение у дома, а защо не кафе? Историята му започва в Африка, но е изключително непретенциозно и вирее добре в домашни условия. По правило цъфти с бели ароматни цветчета само в най-топлото време на годината, едва 3-4 години след засаждането, но има красиви тъмнозелени и лъскави листа. Достига до 1,5 м.

Букет от лалета

45.00лв.
Класически букет с 9 лалета , гипсофил и беарграс, подходящ за всеки повод. Опаковка: текстил и мрежа Приблизителен размер: Д30 см.

Букет Пърпъл Дрийм

48.00лв.
Комбиниран букет в лилаво и розово. Подходяш за всякави поводи. Опаковка: текстил и органза Приблизителен размер: 40 см. в диаметър

Аранжировка Мечта

50.00лв.
Лалета, фрезия, алстромерия...пролетна мечта за Вашия подарък. Неустоима комбинация, аранжирана на пиафлора в елегантна кутия. Декорация: Текстилна панделка. Приблизителни размери: 30х 25 см.